torsdag den 9. februar 2012

Minialbum af toiletruller

Det her minialbum er lavet af toiletruller.... en lille taskevenlig model, som er rigtig go'  at gemme visitkort i, og så bruger jeg den til at skrive telefonnumre og adresser ned i, og hvad jeg ellers liiiige skal huske.
Hver side er en lille lomme med tags i, og de er jo nemme at skifte ud når man har fyldt dem med griflerier.
Der er jo selvfølgelig også plads til fotos ....


8 kommentarer:

 1. Hvor er det sjovt og gennemført som altid
  Hilsen
  Inge

  SvarSlet
 2. Det er da et super skønt mini album, flotte farver og detaljer

  SvarSlet
 3. Det er da lidt sjovt at lave minialbum af toiletruller - men flot er det, som altid.

  SvarSlet
 4. Idden med de VC ruller har været oppe og vende (jeg tror det var på det andet forum TSC) og jeg samlede, men siden smed jeg dem ud, for jeg tænkte ikke i taskemodellen, og syntes det blev for småt trods alt. Men nu kan jeg da fornemme jeg skal samle lidt igen.
  For dit lille album er så sødt, og ingen vil gætte på det er startet på et badeværelse, jeg kan godt lide dit farvevalg, og tilsidst Vivi, må jeg spørge hvad det er for papir du bruger til at lave blomster (roser) af? knus morkaren.

  SvarSlet
 5. Jeg bruger helst fransk karton til at lave roser af, eller noget tilsvarende i tykkelsen. Hvis papiret er for tyndt er det svært at få roserne pæne. Jeg syns også det hjælper at sprøjte med glimmermist og tørre med varmepistolen inden de formes, det er meget nemmere så.
  Et tip til wc-rullerne er at køre dem en tur igennem big shot maskinen - så bliver de helt flade - hvilket ellers kan være lidt svært.... og selvfølgelig må du da spørge - jeg skal gerne svare så godt jeg kan.. Knus til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vivi, du er en skat, gid jeg kunne råde dig lidt også, men du er alt for dygtig til at jeg kan lære dig noget. knus morkaren.

   Slet
  2. Tak, men det er nok nærmere fordi jeg har fået de rigtige spørgsmål......

   Slet