lørdag den 22. december 2012

22 Dec og et kort

Nu da jorden alligevel ikke gik under, vil jeg fortsætte juleforberedelserne...... men først lige et kort, lavet til en herlig dame, der har en forkærlighed for lyserødt.Rigtig god dag til alle, og tak fordi I kiggede forbi...


19 kommentarer:

 1. Det er SÅ sart og fint - og jeg tror jeg ved hvem der fik det =0).

  SvarSlet
 2. Flot kort, du har lavet.
  God decemberdag.

  SvarSlet
 3. Så super flot et kort du har lavet.

  SvarSlet
 4. Hvor er det flot Vivi. Dejlig med lidt andet end jule kort. Det er nogle skønne farver.
  Glædelig jul til dig og dine kære.

  SvarSlet
 5. Hej Vivi.
  Nu har jeg kigget godt på dine mini album, men jeg har altså ikke fundet ud af, hvad det er for en "guldkant", du har rundt om mange af dine album. Nu er jeg jo også bare helt grøn ( som et juletræ) udi scrap verdenen. Du laver rigtig mange fine ting og er super god til at give din viden videre. Jeg siger så mange tak for kigget og ønsker dig en rigtig glædelig jul.
  Hilsen Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Guldkanten på omslaget er bred tape der bliver bukket omkring kanten.

   Slet
 6. Ja det var da godt at jorden ikke gik under. Det fyldte utrolig meget for vores 2 yngste piger, de var overbevist om at det ville ske. Rigtig sødt kort du har lavet! God jul!

  SvarSlet
 7. Det er et rigtigt "piget" kort med den smukke lyserøde farve. De er også bare så fine de runde tillykke cirkler. Du må have en rigtig god jul

  SvarSlet
 8. Fantastisk smukt kort.
  Tak for julekortet.

  SvarSlet
 9. Et virkelig smukt kort igen Vivi. Godt verden besluttede sig til at fortsætte, så vi kan fortsætte med at nyde dine flotte kreationer.
  Há en rigtig god dag.

  SvarSlet
 10. Flot lyserødt kort - håber damen blev glad for det ;)

  SvarSlet
 11. Ja, og hun blev meget glad, og jeg kan skrive at kortet er meget smukkere i virkeligheden (det ligger her, lige ved siden af mig) tusind tak Vivi, jeg ville ha skrevet før, men jeg har brugt mange timer på den ski** die jeg købte fra England, (nu ryger den snart over venstre skulder) jeg fik det råd at bruge "slagterpapir" men Max nægter at forstyre slagteren lige op til jul, bagepapir har jeg prøvet selv i to lag, det sker der intet ved. jeg håber du er færdig med dine forberedelser og kan se frem til en dejlig jul med din kære familie, vi skal over til Kim og Pernille, jeg glæder mig. juleknus morkaren.

  SvarSlet
 12. Åh, et smukt kort! og kan læse at modtageren blev rigtig glad for det :)
  Heldigt nok at jorden ikke gik under .. jeg vil i hvertfald gerne have lov at blive her lidt længere :)

  Knus :)

  SvarSlet
 13. Fantastisk flot kort, også alle Dine andre kreationer er flotte, jeg tror vi er mange der bliver meget inspirerede af Dig, jeg følger dig meget intenst, da Du har så mange rigtig gode ideer, og at Du deler dem med os andre. Glædelig jul til Dig og din familie. Julehilsen fra Annelise K.

  SvarSlet
 14. Et nydelig kort Vivi! Takk for all inspirasjon i året som har gått - god jul til deg og dine!
  Klem fra Kjersti:)

  SvarSlet
 15. Det er nogle rigtig flotte kort og som altid med nogle fede detaljer :o)

  Glædelig jul og godt nytår til dig og din familie

  SvarSlet