fredag den 21. december 2012

21 Dec og mini-mini

Midt i juleriet skal der jo også scrappes, og det "brune" album er snart færdigt.  Jeg har lavet en mini-mini bog med 12 tags i, som sidder i en lille lomme inde i mini-albummet....
Den lille mini-bog måler ca. 6 x 7 cm...

mini albummet er samlet, så nu mangler der bare noget 
lukkehalløj og lidt pynt på forsiden - og som altid er jeg 
spændt på om modtageren syns om det...

14 kommentarer:

 1. Hold op, hvor er det skønt, 6x7 cm, det er da mini mini, men som altid flot gennemført, har du brugt kuverter? og omslaget ligner en hel million, det ligner rigtig skind, men det er det måske også. juleknus morkaren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har brugt aflange kuverter, der er en tut på min blog: Tutorial på kuvert minialbum del.1
   Omslaget er papir fra DCWV Tateret time stack, og det er skind jeg har brugt til ryg - det er solidt og jeg synes det ser gedigent ud, en lille smule eksklusivt....

   Slet
 2. Spændende med så lille et album - det kan man da ikke blive andet end glad for. Ved hjælp af din tut, hvor der bruges kuverter, er jeg i gang med et album, hvor jeg vil have div. billeder fra decmber måned.

  SvarSlet
 3. Kære Vivi, lige som jeg havde skrevet kommentaren på din blog kom posten med det skønneste fødselsdags kort fra dig, tusind tak "du søde" det er venligt men også meget smukt (jeg gemmer det selvfølgelig)jeg har dig mistænkt, for at være den, der har givet Jytte min adresse og tusind tak for det, du er en dejlig ven. juleknus morkaren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ked af det ikke nåede frem på dagen; men bedre sent end aldrig, og jeg huskede din forkærlighed for det lyserøde.
   Det kunne godt ha' været mig der gav Jytte din adresse; men du har gættet forkert :-), så det kan jeg ikke tage æren for.....

   Slet
 4. Hvor er det bare smadder flot lavet. Jeg er siker på, at det nok skal blive rigtig elegant, når det sidste kommer med og det blir også helt sikkert vel modtaget, ingen tvivl om det.

  SvarSlet
 5. Åh, den er da bare så fin! Skøn lille mini mini :)

  SvarSlet
 6. Hvor er det en fin lille bog - og et fedt album!

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare et flot album.
  Det kan da kun blive godt modtaget.

  SvarSlet
 8. Supersød og fin lille bog - modtageren kan da kun blive glad ;-)

  SvarSlet
 9. Super flot album!
  Du må have en dejlig weekend.

  SvarSlet
 10. Super sød lille mini mini album.

  SvarSlet