lørdag den 31. marts 2012

Morkarens kort

Jeg forelskede mig fuldstændig i det kæmpesmil, og det måtte jeg altså bare scrappe.
Så fuldstændig skruppelløst gik jeg ind og nappede billedet på Morkarens blog . Det kom der så et kort ud af, som blev sendt til Morkaren.....


10 kommentarer:

 1. Og, tusind, tusind tak for det Vivi, i morgen når det er lyst nok, til at tage billeder vil du se dit flotte kort i en ramme der yder det fuld retfærdighed.
  Og kom du bare igen "og snup" det store grin skyldes en konfirmationsfest i familien, i festlig lag for så mange år siden så det næsten kunne være løgn.
  p.s. du kan tro dit kort bliver studeret, jeg vil gerne lurer dig kunsten af. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Det smil er bare så fantastisk.... det er vist hva' man kalder at grine over hele fem-øren, så jeg måtte jo i gemmerne og finde en rigtig fem-øre..... jeg fandt en gammel kæmpestor plade at en femøre, men den passede ikke i farven....... så du fik en i kobber...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lille tandhjul er lavet af krympeplast og embossingpulver...

   Slet
  2. Tak Vivi, det der krymplast har jeg aldrig prøvet, det mindste tandhjul og femøren var faldet af, men jeg kunne se hvor de havde siddet, og nu sidder de der igen, jeg er ved at ramme det ind, lidt svært for det har jo en vis højde visse steder, men jeg tror det bliver rigtig flot, og Vivi hvis der er bileder på min blog du har lyst at "pynte" på så bare snup. knus morkaren.

   Slet
 3. Det er så godt, det kort du her har lavet med morkaren. Dejligt at du kunne overraske hende
  God weekend

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare et smukt kort, super detaljer:) Og ja det er et super skønt billede, forstår god du er er klad for det morkaren:)

  SvarSlet
 5. Vivi skal lige høre, hvad er det du har smurt uret med, er det Glossy accents, jeg er ikke rigig nåer der til i nu, men vil gerne prøve:)
  Jeg er altså vild med det ur;)
  God søndag:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er Glossy accent jeg har brugt til uret. Jeg smører det ud i et tyndt lag, ellers får det papiret til at krølle sammen.....

   Slet
 6. Super flot kort.
  God søndag.

  SvarSlet