lørdag den 31. marts 2012

Mine allerførste kort

De sidste dage har jeg lavet ting jeg ikke kan vise her på bloggen før modtageren har fået dem.
derfor tænkte jeg i lige skulle se de allerførste kort jeg lavede.
Det med drengen er det første, og det lavede jeg sidste år til mit barnebarns 2 års fødselsdag, men jeg syns det var så grimt, at han endte med at få et andet kort....... Her bagefter syns jeg nu ikke det er SÅ galt, men dengang fandt det ikke nåde for mit blik.....
10 kommentarer:

 1. Det er altid sjovt at se, hvordan der sker en udvikling med ens sctrappestil, men jeg tænker, om ikke der også er mode i det, på samme måde som når man ser gamle billeder.
  Søde begynderkort i øvrigt.

  SvarSlet
 2. He He ... Superfint med billeder af de første kort. Jeg har ingen billeder af de første jeg lavede - de blev lavet længe før jeg anede noget om blogverden - og før jeg vidste der var et navn for det jeg lavede - hihi.

  SvarSlet
 3. Søde, søde Vivi, du kan roligt vise hvad du har lavet de sidste dage, for jeg har lige modtaget det medst vidunderlige kort fra dig, og jeg må sige der er sket en udvikling siden dit første kort med den lille dreng (så der er håb endnu for os andre) Vivi, jeg stod med våde hænder, havde lige skrællede gulerøder og vaskede æbler til vores frokost da Max kom med brevet og sagde: nu blir du glad. jeg havde næsten ikke ro på mig før jeg fik lukkede det op, det er simpelthen så flot, jeg lægger det på min blog senere i dag så alle kan nyde det og nu går jagten ind på en ramme så jeg kan have det stående fremme, det skal ikke bare gemmes væk i en mappe eller æske. tusind, tusind tak søde Vivi, (du forstår stadig at overraske) jeg vil lægge hovedet i blød så jeg også kan overraske dig bare lidt.
  stort knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Sjovt at man kan have så meget selvkritik. Og det er jo nogle ganske søde kort, du lavede dengang. Jeg har heldigvis ikke nogen af mine egne første kort. De blev også lavet lang tid før jeg vidste at det hedder scrapbooking.
  Så bare tingene var blå, kom de på et herre kort, eller et drengekort =D kors i hytten, de har ikke været kønne =D
  God weekend

  SvarSlet
 5. Det er da nogle rigtig fine kort... og det du har sendt til Morkaren er SÅ super skønt. Så kan man godt se, at du har udviklet din stil og det er jo det man gør, jo mere man laver:-)
  God weekend

  SvarSlet
 6. Det er da absolut rigtig fine kort - du skulle bare se mine de første - de er vist heldigvis bortkommet undervejs. God week end

  SvarSlet
 7. Kære Vivi syntes også det er dejligt at se din udvikling i scrap. Syntes nu dog det er nogle ganske søde begynder kort, eller hvad man skal kalde dem for. Men jo må da også indrømme de kort du laver i dag er anden stil og ualmindelig smukke kh. Lise.

  SvarSlet
 8. Det er nogle søde kort. Sjovt at se den store udvikling! ; )
  God weekend.

  SvarSlet
 9. Tak for jeres søde kommentarer....når jeg er på blogrundfart og ser alle de smukke ting i hver især laver, blir' jeg jo noget benovet over hvor dygtige i er allesammen, så det betyder meget at få jeres kommentarer.... tak fordi i tar' jer tid

  SvarSlet
 10. Det er da vildt søde kort som du sagtens kan vise os andre. Men jeg kender det godt når det ikke altid bliver som man vil have det!

  SvarSlet