torsdag den 10. oktober 2013

Nr 3 af 4

Det 3. kort til genboen:  Embosset med guld på baggrunds papiret, blomst af egen avl - lavet med CreaLies die nr. 11, rammen om billedet hedder " Ornate Frame"  og bladene under blomsten er "Tattered Poinsettia" (Julestjernen), begge fra Tim Holtz.   Tekst-skiltet har jeg fået foræret af en sød scrapveninde. Til sidst er der pyntet med lidt glitter.
Jeg er blevet spurgt hvilket glitter jeg bruger, og det er enkelt at svare på: Stickles Glitter Glue fra Ranger. De er efter min mening de bedste, og så kan de smøres på i et ganske fint lag, så der ikke ligger en "pølse" af glitter når det er tørt.  Dem jeg bruger mest er Diamond, Stardust, Crystal og den lidt grove Icicle. De er nærmest "farveløse"; og de har en evne til at falde i, med den farve de bliver smurt på. Guld, sølv, og den brune Cinnamon, er de eneste "gennemfarvede" jeg bruger. Det er meget sjældent jeg bruger løst glitter...Tak fordi du kiggede forbi...
Ha' en rigtig go' dag....

11 kommentarer:

 1. Dine embossinger er bare altid så flotte - det samme er dine blomster. Fin tekst på skiltet.

  SvarSlet
 2. Så lækkert!
  Jeg er også blevet ret vil med stickles fra ranger. jeg har også diamond og den er virkelig flot!

  SvarSlet
 3. Endnu et smukt kort. Hvis jeg fik sådan en gave - ville den aldrig blive brugt. Kun til at ae og kigge på med fingrene.

  SvarSlet
 4. WAUW sikken et flot kort her igen igen Vivi. Du er da bare mesteren, når det kommer til denne slags her, og det er jo som sædvanlig hamer flot lavet.

  SvarSlet
 5. Som altid så smukt et kort :-)
  God weekend.

  SvarSlet
 6. Whauu et lækkert kort og mange tak for alle de links du har lavet!! Det gør det lidt lettere for os, som gerne vil gå dig lidt i bedene ;-)

  SvarSlet
 7. Flot kort Vivi.
  Du må have en god weekend.

  SvarSlet
 8. Lækkert kort du har lavet. God weekend.

  SvarSlet