onsdag den 9. oktober 2013

Nr 1 af 4

Jeg har lavet en gaveæske, med fire kort til min søde genbo. Hun er begejstret for vintagekort, så de er alle lavet i den stil.....
Her er det første: På baggrunds papiret er der guldembosset, sværtede kanter og lidt glitter. Swirvlen bag blomsten, er fra Memorybox og blomsten er en CreaLis die, begge fra Hobbyboden.
Sløjfen er lavet af en gammel blonde, og den lille bog har jeg fundet på nettet - Det vil sige: Jeg fandt et bogomslag til miniature bøger, som jeg foldede omkring et par stykker skumtape - en nem måde til noget anderledes pynt. Desværre kan jeg ikke huske hvor jeg fandt arket...Tak fodi du kiggede forbi...
Ha' en rigtig go' dag...

13 kommentarer:

 1. Åee hvor lækkert, lige min smag, både farve og stil (men det ved du jo godt) ideen med den lille bog er super, du er god til at få den slaks ider. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Smukt! Og den lille bog er da for kær!

  SvarSlet
 3. Smukt kort. Den bog er så sød.

  SvarSlet
 4. Rigtig smukt kort du har lavet, og den lille bog er da noget af det sødeste.

  SvarSlet
 5. Rigtig flot kort Vivi, og som alle de andre er jeg da vildt forelsket i den lille bog også, den er da noget sååå cute. Du er bare en ørn til at få alting til at ligne en million, hvor er det flot alt sammen.

  SvarSlet
 6. Wauoow hvor er det flot. Og jeg siger som alle de andre. Den bog er bare såååååå sød.

  SvarSlet
 7. Sikke et lækkert kort, din blomst er super flot :)

  SvarSlet
 8. Skønt, skønt kort - og som de andre også skriver, du er bare supergod til at få idéer til anderledes ting og sager :-)

  SvarSlet
 9. Virkelig smukt kort, Vivi! Så sødt med den lille bog - jeg er jo også til miniature, så jeg kan da slet ikke stå for sådanne detaljer! Tak for dejlig inspiraton!

  SvarSlet
 10. Jeg er altid spændt på, hvad du nu vil vise og igen er det utrolig smukt. Jeg ville ønske at jeg kunne se, hvordan jeg skulle få plads til alt det pynt, som du så fint kan på dine kort.

  SvarSlet
 11. Lækkert, lækkert kort og sikke da en fin lille bog. Det er et fund !
  Tænk at være nabo til dig......ahhhhh.

  SvarSlet
 12. Hvor er det utrolig smukt.
  Utrolig hvad den lille bitte bog kan gøre ved et kort. Det ser brand godt ud.

  SvarSlet
 13. Skønt kort og sikke en fantastisk idé med bogen. Ærgerligt du ikke kan huske, hvor du fandt arket ;-)

  SvarSlet