onsdag den 30. januar 2013

Stilforvirring

Når der snakkes om hvilken stil man har, så ved jeg ikke lige hvad jeg skal svare.....    
De par ting jeg fik lavet til tirsdags-hygge-scrap, er i den grad forskellige, og det var lige sjovt at lave begge dele......... eller - nej, det var hyggeligt at lave kortet og supersjovt at lave tag'et.... Jeg elsker at eksprimentere og prøve nye ting af - så min stil er vel......... hm ... ?

Tak for besøg og kommentarer på bloggen,
ha' en herlig og kreativ dag..... 

15 kommentarer:

 1. Det problem kender jeg alt for godt, for jeg er nøjagtig det samme her. Aner ikke hvad jeg skal sige, da jeg er vild med at prøve alt muligt ny hele tiden LOL.
  Begge dine kreationer her er superfede, Dit kort er bare sååå flot og rigtig sødt, og taggen er bare superfed og rigtig cool med de farver. Og selv om jeg normalt bare hader orange, må jeg indrømme, at her passer det bare helt perfekt ind. Smaddeflot arbejde som altid Vivi.
  Há en rigtig god uge forude.

  SvarSlet
 2. Super flot tag med flotte farver. Er vild med de 2 farver sammen, hvilket jeg aldrig selv havde turdet.... Fint kort også i flotte nuancer. Det er altid inspirerende at kigge hvad du laver.

  Hilsen
  Susanne

  SvarSlet
 3. Jeg har ikke noget problem - min stil er bare Pipsk *GGG* - det dækker lidt af hvert. haha... Synes det er sjovt at prøve forskelligt. Og det tror jeg også du gør.

  SvarSlet
 4. Hvor er det VILDT fedt det tag!!!
  og super flot kort..

  Jeg tror ikke man behøver have èn bestemt stil?
  Jeg har ihvertfald ikke jeg laver hvad humøret lige tillader
  så det meget forskelligt og føler ikke jeg har en bestemt stil,
  men elsker både vintage og CAS og pangfarver :)

  SvarSlet
 5. Virkelig flotte ting du har lavet. Ved ikke hvad din stil hedder, den er ihvertfald helt din egen og helt fantastisk. Nu er det snaaart den 31. tihi, så må der åbnes breve og gaver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er laaaaang tid til den 31 - ihvertfald når der ligger en bunke kort og pakker og venter....... uha uha...

   Slet
 6. De farver på dit tag er helt utrolige og lige så flot er kortet bare i en helt anden stil. AT se to så foirskellige typer, ja det viser bare din store kreativitet

  SvarSlet
 7. Kære Vivi meget skøn tags, er vild med de stærke farver og retro stilen. Og dit kort er virkelig virkelig smukt. Meget romantisk. Knus fra Lise

  SvarSlet
 8. Uhhhh den tag der er ret sej.
  Dem kan jeg bedst lide :-)

  SvarSlet
 9. Stilforvirring, nej det er jo det der gør vores hobby så fantastisk, den ene dag er det tone i tone og lyse farver og den næste dag er der mere pang på farverne, det er jo fantastisk når alt er tilladt!!!!!!!!!!
  Skønne ting du har lavet ;O)

  SvarSlet
 10. Tillykke med fødselsdagen, søde Vivi ...

  Du lider bestemt ikke af stilforvirring! Jeg synes bare, at man skal lave lige dét, man føler for. Den ene dag er det måske vintage og næste måske noget vildt og med stærke farver.

  Af de to du viser her, så er jeg nok mest vild med dit tag! Det er rigtig flot og i skøn retrostil.

  Knus :)

  SvarSlet
 11. Tillykke med fødselsdagen Vivi. Snak om stil synes jeg nu også er svært. Jeg tror vi kan lave det hele, men der er visse teknikker, som taler mere til os end andre. For tiden er jeg lidt vild med lag på lag ;-)

  SvarSlet
 12. Tillykke med fødselsdagen igår. Håber du havde en dejlig dag.

  Super flot tag, vilde farver.

  SvarSlet