torsdag den 10. januar 2013

Gratbog

På Scrapsisters er måneds udfordringen at lave smash, sider fra "projekt life" eller lignende.....
Jeg laver hverken projekt life eller smasher - men jeg har en gammel bog, jeg bruger til at teste nye idéer i, afprøve nye farver eller bare til en god gang "grat" - jeg kalder den for "Gratbog" - for art-journal er nok lige fint nok til den.
Jeg har limet 4 sider sammen, hevet 2 sider ud, limet de næste 4 sider sammen... osv. På den måde bliver der nogen tykke sider, der kan tåle at blive "grattet" på, og der bliver plads til begejstring.....
På siderne her har jeg først stemplet nogen sorte blomster  -  leget med et par stencil og distress ink  -  så et lag gesso, hvor jeg har lavet lidt struktur i  -  skrevet lidt med en vandfast sort tusch  -  malet med akvarelfarver i gult, grønt og lilla -  malet det hele over med hvid akrylfarve, fortyndet godt op med vand  -  rundt omkring på siden syns jeg så der tittede blomster frem, de blev fremhævet med sort tusch  -  så blev der "splattet" lidt med gul akrylmaling og noget af det jeg skrev, blev tegnet op igen med sort tusch.
Det kan ikke bruges til noget som helst - men det var sjovt at gratte med!
Tak for alle besøg og kommentarer på bloggen....
Ha' en rigtig go' dag...

13 kommentarer:

 1. Det ser super ud - og ja det er sjovt at lege med noget som ikke nødvendigvis skal ende ud i noget specielt. Men jeg kan da slet ikke forstå, at den ikke må hedde en "art journal", for det er da lige præcis hvad det er! :)

  SvarSlet

 2. Sikke et par lækker sider og super ide.

  SvarSlet
 3. Det er da bestemt en art-journal, og den er endda rigtig fed. Du er da godt nok slet ikke uden ærmer til det her. Virkelig flot.

  SvarSlet
 4. Det ser super lækkert ud... skønne farver og så flot med optegningerne.
  God dag til dig

  SvarSlet
 5. Det ser spændende ud - du har utrolig mange ideer.

  SvarSlet
 6. Smukt grat! Jeg har også sådan en bog, men den er gemt godt væk for tiden :)

  SvarSlet
 7. Genial bog! Så det er derfra dine lækre kreationer springer ud - hihi.

  SvarSlet
 8. Ej sikke dog en vild god idé og den oser bare af kreativitet!! Du her jo opfundet dit helt eget projekt...GRATBOGEN! Den kræver ikke engang en masse plastiklommer eller fancy bøger. Genialt!

  SvarSlet
 9. waue super flot holda op jeg er vild med dine blomster, ja du har jo ialt fald brugt alt hvad man kan grisse med og så fået dette skønne udtryk.. man burde komme igang tænker jeg..når man jo får så fine resultater hi hi rigtig god week end

  SvarSlet