fredag den 1. juni 2012

Oprydningskort

Kortet er lavet af hvad papirkurven blev snydt for....
Baggrundspapiret er hvidt karton der er en  test af min nye embossingfolder og distress ink.... resten er overskud og mislykkede forsøg..... Borten var oprindelig hvid og skulle ha' været på et minialbum, men blev vraget til fordel for en af guld......
Nu er bordet ryddet til næste projekt.......


13 kommentarer:

 1. Hold op hvor er det kort flot, selvom det er lavet af vragdele og den embossing folder ryger da lige fluks ind på min ønskeseddel.

  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 2. Så skønt et kort... lækker distresset og embosset bg. Ha en god dag

  SvarSlet
 3. Flot kort, lækker embossing mønster
  God weekend
  PS. Har travlt med at lave dine blomster fra i går =D

  SvarSlet
 4. Hvor er det godt din papirkurv ikke står så tæt på, og den embossing ligner jo giraf skind, det er så flot, og nu spørger hun igen: den brune ramme, er den købt eller findes der en dies der kan lave sådan en? knus morkaren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den brune ramme er en tim Holtz die, jeg har den fra Hobbyboden. Den er sammen med et tag og en anden ramme.
   http://gittes.dk/shop/tim-holtz-sizzix-10424p.html
   Rammen er standset ud i hvid karton sammen med tag'et, så det er overskud, jeg har så farvet det med distress ink i farven rusty hinge og embosset det med Holografick embossingpulver i hvid... derfor det rustne look...

   Slet
  2. Altså, Vivi hvor er du altid sød til at forklare hvad du bruger, tusind tak for det, det er jo altid nemmere at have en dies end købe de færdige rammer o.s.v., og TH dieserne kan jo gå igennem ret tykt katon, jeg må endnu engang ind i hobbyboden (dejlig forretning) "hjælp jeg bliver fattig"
   knus morkaren.

   Slet
 5. Jeg elsker at lave den slags kort af skrivebords opryd - jeg har selv gang i et lige nu også - men så blev jeg forstyrret af besøg og andre ting - og nu må det vente til i aften :) Dit kort er blevet lækkert! FEDE farver! God Weekend!

  SvarSlet
 6. Hvor er det blevet flot med lækre farver, har også selv lige købt embossingfolderen, men har ikke fået den prøvet af endnu. Glæder mig. God week-end.

  SvarSlet
 7. Flot kort, friske farve, - super fin
  Dejligt med et ryddet bord og klar til næste projekt
  God weekend

  SvarSlet
 8. Det er sørme et flot kort af rester!
  God weekend.

  SvarSlet
 9. Flot kort af rester!
  God weekend.

  SvarSlet
 10. Super flot kort du har lavet, er vild med den baggrund waw
  knus

  SvarSlet