lørdag den 30. juni 2012

Herre vantage-kortHerre vantage.kort ...... af en eller anden grund kom jeg til at tænke på min Bedstefar da jeg lavede det her kort - måske fordi han samlede på alt muligt - blandt andet frimærker og gamle postkort med letpåklædte damer, og damen på billedet ligner min Bedstemor da hun var ganske ung..... det er lidt sjovt....
12 kommentarer:

 1. Super lækkert kort.

  Forsat god weekend

  SvarSlet
 2. Det er faktisk et ret fedt kort, og jeg tror ikke kun det var din bedstefar, for jeg kan da huske begge mine bedstefædre som sådan også og både min egen far og adskillige af hans mange brødre også he he he he.

  SvarSlet
 3. Fint kort, med herre vandalisme (ja hvorfor ikke)jeg ved ikke om min far eller bedstefar samlede på frimærker (tror det ikke) men den ene af mine sønner har samlermani som sin mor, og du kan tro han samler på frimærker. knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Flot herrekort. Den letpåklædte, unde kvinde er virkelig fin sammen med de gamle frimærker. Skønt kort.

  Knus :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare et super skønt kort. God week-end.

  SvarSlet
 6. Sååååå flot et herrekort.

  SvarSlet
 7. super fint kort
  god weekend herfra

  SvarSlet
 8. Waw et lækkert kort, super lækker detaljer.
  Sikken du sad og blev nostalgisk, smiler.
  Knus

  SvarSlet
 9. Flot kort og igen er jeg helt vild med dine kanter, du er enorm god til at lave kanter, jeg kunne godt tænke mig et kantekursus
  :-) Rigtig god søndag. Hilsen Annette

  SvarSlet
 10. Skønt herrekort - og sjovt at damen ligner din bedstemor. Måske ER det hende....hihi.

  God søndag.

  SvarSlet
 11. Super lækkert herrekort. Hvor er det godt at vores bedstefædre har været gode samlere, når nu deres børnrbørn bliver scrappere. Jeg nyder jo også godt af min farfars gamle postkort til mange af mine kort:-)))))
  God søndag.

  SvarSlet
 12. Whauuu et lækkert kort du har lavet. Det er ikke tosset, hvad man sådan kan finde af lækre ting, som er geniale til pynt. Hurra for dimse æsker ;-)

  SvarSlet