tirsdag den 31. januar 2012

Babybox

Lille æske jeg lavede til barnedåb, med billede af dåbsbarnet i en lille ramme på låget...

20 kommentarer:

 1. Bedårende æske og meget smukke roser, hvilken skabelon/die bruger du til dem ?
  Hilsen Inge

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har brugt Nellie Snellen flower punch til alle 3 størrelser. de er fra Hobbyboden

   Slet
 2. Meget meget smuk og elegant æske... lækkert med alle de skønne blomster
  God aften

  SvarSlet
 3. Skøn, skøn æske Vivi, med dine dejlige roser, jeg kan se du har puttet en perle ned i bunden af roserne, ser godt ud, den lille ramme med det søde billede i hvor køber man dem? tak for venlige kommentarer på min blog. knus morkaren.

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde Morkaren, jeg har købt rammen i Panduro hobby, de har flere små ting i hvidt. Små ornamenter, vinger og rammer.

   Slet
  2. Så må jeg jo i PANDURO også du danner skole Vivi. knus morkaren.

   Slet
 4. Super nuttet æske i rigtige tøsefarver. Sød ide`med billedet af prinsessen i rammen. Den må have vagt glæde. KH 10na

  SvarSlet
 5. Virkelig skøn æske, flot papir - kanon detalje med billedrammen og det bedste er de kugler som du har brugt som "ben", det er virkelig prikken over i, ha ha. Skønne blomster, regner med de er hjemmelavet:)

  SvarSlet
  Svar
  1. De små kugler jeg har brugt til ben er faktisk bare små træperler, men det kan jo ikke ses når de først er limet på.... og roserne er hjemmelavede. Har brugt Nellie Snellen flower punch.

   Slet
 6. PS: jeg var inde på hobbyboden og bestille scrapvare i dag, jeg forstår hvad du mener, tror faktisk god du kunne få tid til at produksere og sælge din hjemmelavet glimmermist, ha ha. Hold da op det er dyrt - man vil jo rigtig gerne have en masse farver. Nu venter jeg bare på postmanden:)

  Rigtig god aften
  Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dyrt med glimmermist, og man blir jo fristet over evne når man kigger på Hobbybodens webbutik.... puh-ha der er mange ting man ikke kan leve uden.....

   Slet
 7. Nøjj hvor er den æske bare VILDT kær..!!
  Den er virkelig smuk....
  Hvor må de blive glade for at få sådan en æske...

  SvarSlet
  Svar
  1. De blev rigtig glade for den..... hi hi de turde ikke andet - dåbsbarnet er nemlig mit barnebarn, hun kom til at hedde Esther efter sin tipoldemor...

   Slet
 8. Tak for alle jeres kommentarer, dem er jeg glad for

  SvarSlet
 9. Fantastisk flot æske - er ved at få sat billeder i albummet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Spændende - det kan godt være en udfordring når albummet er lavet først, og man skal passe billederne til. Det er noget nemmere at bygge albummet op omkring billederne... men go' fornøjelse med det.

   Slet
 10. Sikke en fin og sød æske - og så med alle de skønne blomster.
  Jeg må altså have prøvet de roser en dag.......måske når der kommer to torsdage i en uge. haha. Jeg har den punch, så det er jo kun at finde tiden.

  Selvfølgelig lifter du da mine små kort. Jeg har jo selv liftet. Og vi finder jo alle ideer rundt omkring - og laver dem i den stil, vi nu hver især har. Det er jo bla derfor vi surfer rundt til hinanden. Og lifter lidt her og der. God fornøjelse med dem.

  SvarSlet