lørdag den 14. marts 2015

Dusty Roses

Jeg gik med en idé om et papir, der var sart, let støvet og i en hel bestemt lyserød/lakse/coral/gul agtig farve - OG selvfølgelig med roser på...... 
Der er massevis af fantastisk smukt papir til købs - men ikke liiiige dét der rumsterede i mit hovede! Så jeg lavede mit eget digitale papir, lige præcis som jeg ville ha' det! - Dusty Roses - jo, jo - "barnet" skal jo ha' et navn! Det var supersjovt at lave, og en udfordring at få de rigtige farver frem - ikke på skærmen, næh nej - udfordringen kommer først, når der skal printes. Papiret der printes på betyder ALT.
Jeg har lavet 9 forskellige papirer - 15,5x15,5cm -  og et ark med pynt.  
På kortet her har jeg brugt 3 forskellige papirer og lidt fra pyntearket. Blomsterne er hjemmeavlede, lavet med Gardenia Strip die fra Cheery Lynn.







Tak fordi du kiggede forbi...
Ha' en rigtig dejlig dag...
/Vivi

8 kommentarer:

  1. waue Vivi, det blev jo super flot

    SvarSlet
  2. Mums hvor er det dog ultra lækkert!

    SvarSlet
  3. WOUW hvor er det papir bare blevet flot Vivi, og sikken en lækker farve på det hele. Og det kort du har lavet med det, er jo også helt uovertruffen og smukt.

    SvarSlet
  4. Du laver altid noget der bare er flot og jeg må sige, at dette da er helt fantastisk. Hvad bliver det næste - at du udgiver din egen kollektion???

    SvarSlet
  5. Hvor fint - og hvornår begynder designeren at udgive sin kollektion? :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for jeres søde kommentarer - jeg har nu ingen planer om at få mine papirer trykt - men jeg kan godt lægge dem op på bloggen, så man selv kan printe dem ud.....

      Slet