onsdag den 19. februar 2014

ATC kort

ATC-kort er en gammel nyhed - men for mig er det altså nyt - og dermed en ny "dille"......
Det er så sjovt at lave de små kort, og på samme tid en stor udfordring - der er godt nok ikke meget plads til de store armbevægelser - sølle 6,4 x 8,9 cm at boltre sig på - OG der må ikke stritte noget ud over kanten!
Men man må gerne gratte og svine.... så det er en fin måde at prøve teknikker af på - tror jeg kommer til at elske de små dimser....
Her er lidt forskellige jeg har leget med..... lige fra stempler, embossing, stencil/gesso, mist, bladguld, og frihåndstegning...... lige før jeg går helt i selvsving....

Tak fordi du kiggede forbi...
Ha' en rigtig go' dag...

9 kommentarer:

 1. Super flotte alle sammen Vivi. Man skulle ikke tro det her var nyt for sig, de er jo så fine som havde du ikke lavet andet i årevis.

  SvarSlet
 2. hvor du bare finder på.... de er godt nok søde.

  SvarSlet
 3. Uha de er flotte, jeg håber du har nogle med til Ejsing, du kan jo nå og gratte mange flere inden. Scraphilsen fra Annelise K., Skive.

  SvarSlet
 4. Uha hvor der er kommet ATC gang i dig, du har virkelig fået dig en ny dille, og du er sku ikke nybegynder mere, valetins kortene kender jeg jo, Donna er så fin og de sjove "kyssefisk" er jo lige til et kærligheds tema. har du modtaget mine "pariser kort" og hvad syntes du om dem? knus morkaren.

  SvarSlet
 5. Jamen jeg er gået helt i selvsving......
  Jeg har modtaget dine Pariser-kort Karen, og de er så flotte...

  SvarSlet
 6. Det er da rigtig spændende - jeg har aldrig selv prøvet ATC kort. Dine fiskekort er bare helt fantastiske - super flotte farver.

  SvarSlet
 7. Så fine og så forskellige

  God aften

  SvarSlet