torsdag den 13. juni 2013

Pige kort

Et pige-kort - helt UDEN sværte - men hvad gør man ikke for husfredens skyld.......
Min niece Nana blev 10 år i går, og hun ønskede sig et kort med blomster på...... Ikke noget problem, det kunne vel nok lade sig gøre, tænkte jeg - men så siger hun helt uskyldigt: "Moster - kan du ikke lave et kort til mig, der lissom ikke er beskidt sådan i kanten der, og du skal helst heller ikke rive det i stykker nogen steder...? ........ bum bum bum ...... Der fik "vantage"-stilen da lige et skud for boven.... nå, det må jeg jo komme over... og hun fik sit kort - rent og helt.....


Fødselsdagsbarnet.....

Tak for besøg og kommentarer på bloggen...
Ha' en rigtig go' dag...


8 kommentarer:

 1. Haha, hun er da herlig og godt du kunne fremtrylle et kort, der hverken var beskidt eller ødelagt. Det er rigtig sødt.

  Den kommentar må da kunne bruges når hun skal konfirmeres.

  SvarSlet
 2. HA ha ha ha ha de er bare sååå herlige de unger, ogg bare så forbistret ærlige, men det er jo bare skønt ikke? Og hvor er det dejligt, at alle ikke elsker nøjagtigt det samme, det ville da blive lidt kedeligt, og dit kort her er da bare vildt flot også Vivi, så du kan jo sagtens lave andre ting også kan vi se ha ha ha. Det er bare så sødt og tøset og barnet blev rigtig glad, det er hvad det handler om, og hvor gør vi dog mange sjove ting, for at glæde de unger altid.

  SvarSlet
 3. Nej hvor morsomt, det minder mig om da jeg stolt viste Max noget jeg havde lavet, og han sagde: hvorfor er det så beskidt på kanterne? men Nanas kort er da så sødt og piget som det kan blive, og tillykke med hende, hun ser så kær ud. knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Hahaha - herlig lille historie :) Tillykke med hende og fint kort :)

  SvarSlet
 5. Dejlig historie og som sagt er børn super ærlige
  Flot kort alligevej :-)
  Krammer Heidi

  SvarSlet
 6. ja, ja....sig hvad du ønsker og få hvad du vil ha'. Hun er da præcis i sin beskrivelse. Et flot kort er der kommet ud af det.

  SvarSlet
 7. Skønt kort og herlig historie

  SvarSlet
 8. Jeg er sikker på, at vi er nogle stykker, der tænker på dig og dit flotte kort, næste gang vi laver et nyt kort "beskidt eller river" det i stykker.

  SvarSlet