onsdag den 27. februar 2013

Layout med kirke

Layout med den gamle kirke på Hjerl Hede - som en udfordring til mig selv, har jeg slavisk fulgt
en skitse.
Jeg bryder mig ikke så meget om at bruge skitser - jeg synes det hæmmer kreativiteten. Jeg har normalt en meget impulsiv måde at arbejde på - i reglen aner jeg ikke en dyt om hvordan det færdige resultat bliver. Jeg har selvfølgelig en idé, men rigtig tit bliver det til noget helt andet.
Fx. er jeg ved at lave et mini-album, og idéen var at lave firkantet album i sort, gylden, guld og lilla....... DÉT bliver det så ikke - for da jeg skulle vælge papir, var det noget helt andet der lokkede - jamen så ku' albummet heller ikke blive firkantet, for det passede ikke til mønstret på papiret..... osv. ( Det er dog stadig et mini-album...)
Tak for besøg og kommentarer på bloggen...
ha' en rigtig go'  dag...


15 kommentarer:

 1. Sikken et dejligt LO, din måde at gå til opgaven på minder ikke så lidt om min, jeg kan godt føle mig inspireret, men så kun det, de der skitser, dem gider jeg ikke (vil selv) og jeg glæder mig til at se dit "ikke firkantet" minialbum. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Hvor er det fint. Nej, jeg er heller ikke til skitser. Vil meget hellere selv...

  SvarSlet
 3. Rigtig fint layout. Jeg bruger mest skitser hvis jeg er løbet tør for ideer selv.( Til kort )

  SvarSlet
 4. Det er da blevet rigtig godt.
  Jeg kan godt lide skitser at støtte mig lidt til. :0)

  SvarSlet
 5. Sikken et lækkert LO her Vivi, men ellers er jeg fuldstændig enig med dig, jeg arbejder på den samme måde og ender faktisk meget sjældent med det jeg regnede med, da jeg startede, men det er ret fedt at arbejde på den måde og også spændende for os selv, hvordan det hele mon ender med at blive. Og det her blev altså ret godt, må jeg nok sige.

  SvarSlet
 6. Dejligt layout med masser af fine detaljer.

  Jeg er heller ikke særlig vild med skitser - og når jeg så endelig bruger dem, så følger jeg dem også aaaaalt for stramt :)

  Hi ... og det der med at noget i tankerne bliver til noget helt andet i hænderne ... det kender jeg godt :)

  Knus :)

  SvarSlet
 7. Rigtig flot Lo, en hel lille historie:)
  Dine blomster er i det forrige indlæg er meget smukke,
  tak for tutten:)

  SvarSlet
 8. Flot lo du har lavet. Og fin skitse !!!
  Jeg kender godt det med at følge en skitse. Det kan jeg som regel ikke. Når jeg lifter et kort, er der heller ingen der kan se det bagefter. Det bliver som regel totalt anderledes. Og på den måde, kan man jo lifte et kort i det uendelige......
  Har dog lige lavet et skitse-kort til Nr. Snede sidste weekend. Det tog 100 år.....for det var skitsen der var opgaven.

  God weekend.

  SvarSlet
 9. Lyder bekendt det med arbejdsmetoden :)

  SvarSlet
 10. Rigtig fint og flot Lo du har lavet. Har aldrig prøvet skabelon. Tro jeg ville føle mig for fastlåst. Men ser faktisk godt ud med snoren/ båndet du har sat på god ide. Knus og hav en dejlig dag fra Lise.

  SvarSlet