søndag den 5. august 2012

Udfordrings layout

Til Scrap i Stoholm hos Mie fik vi en udfordring, der gik ud på at trække nogen spillekort, som var afgørende for hvilke materialer vi måtte bruge til et layout....
Med stor spænding trak jeg de famøse kort - nogen rimelige gode kort fik jeg da også på hånden - altså hvis jeg havde spillet poker...!  Katastrofen indtraf nu først ( til stor morskab for mine medscrappere ) da jeg opdagede jeg ikke måtte bruge sværte, distresse, rive, bruge punch eller flå i kanterne........ Dét tog jeg vist ikke særlig pænt -  opgaven kom til at lyde:
Brug: 1 stk. papir af frit valg - 3 stk. papir i gule, orange og røde nuancer - blonde eller bånd - blomster - overskrift på 3 ord - mist eller stickles - hånddoodeling - brads - fri plads på lo'et - en detalje i øverste venstre hjørne....... det kom der dette lo ud af:

Det var en fantastisk dag vi havde hos Mie - der blev snakket, grinet og hygget så det var en lyst..... nå ja, vi scrappede også lidt ...... og vi blev enige om at GREJ - det gik vi ihvertfald ikke ned på, med alle de JGS kasser vi havde med......
Tak til Mie for en skøn dag, til Mie's Mor for at forkæle os og til alle de scrappe kvinder for det gode selskab......

14 kommentarer:

 1. Det er rigtig sødt også selvom det ligger fjernt fra det du plejer at lave. Kan godt forstå de andre grinte over de kort, du fik på hånden, for du har garanteret set sjov ud :-)

  Dejligt at du/i havde en dejlig dag igår.
  Forsat god søndag.
  Knus

  SvarSlet
 2. Nej hvor sjovt, det må ha været svært for dig, ingen sværte ingen vandalisme, men Vivi du klarede det til ug med + og ~. knus morkaren.
  p. s. sødt billede af din datter.

  SvarSlet
 3. Du klarede nu den opgave ret flot må jeg sige. Det er et fantastisk LO og ser ud som du aldrig havde lavet andet.Smadderflot som sædvanlig.
  Godt I havde sådan en god dag, må være fedt at kunne være sammen med flere om det man elsker at lave.
  Há en fortsat rigtig god week-end.

  SvarSlet
 4. Uhh... Du må være gået i panik, søde Vivi =D
  Men det er flot det layout, du har lavet.
  Så fik du bevist at du godt kan, uden alt det der vantage =D

  SvarSlet
 5. Ha ha ha .. ja, det var da noget af en udfordring for dig :)
  Du er nu sluppet godt fra opgaven trods de svære prøvelser :)

  Ha' en dejlig dag :)

  SvarSlet
 6. Lyder til at have været en rigtig dejlig dag. Dit LO er da ikke så tosset selv om det ligger noget fra hvad du ellers laver.

  SvarSlet
 7. Du slap da godt fra udfordringen. :-)).

  SvarSlet
 8. Dejligt LO, og dejligt at du havde en skøn dag i Stoholm...

  SvarSlet
 9. Du har da fået et virkeligt lækkert LO ud af det .)

  SvarSlet
 10. Det lyder som en dejlig dag......Og den med grejet tror jeg gerne på. Jeg HAR været på scrap-weekend med Mie - og 7 andre piger. hihi.
  Den opgave du kom på lyder rigtig svær - for DIG. Men det er jo sundt at blive udfordret. Du har bare fået løst opgaven med bravur. Superflot lo med flotte detaljer.

  SvarSlet
 11. Tak for alle jeres søde kommentarer, jeg så glad for dem....

  SvarSlet
 12. Kan godt se at det var en udfordring for dig... men jeg synes nu også du har fået et rigtigt flot Lo ud af det. Igen har du fået lavet nogle smukke blomster.

  SvarSlet